Menu


Pôvodné Hydraulické Piestové Hlavné Čerpadlo Súpravy Na Opravu Swing Motorových Náhradné Diely Pre Liebherr Toshiba Eaton Yuken

€5 907.98

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o11903
Značky

Môj priateľ, vitajte v našom obchode.Ak potrebujete ďalšie modely tento produkt, prosím kontaktujte ma whatsapp+ 8618873307725. Ja sa odošle produkt odkaz pre vás kúpiť!

Sme vlastnej Továrni, ktoré by mohli dodávať kvalitné OEM bager náhradných dielov, a taktiež vlastné obchodné spoločnosti, ktoré by mohli dodávať kvalitné originálne a aftermarket bager náhradné diely.Pôvodné Hydraulické Piestové Hlavné Čerpadlo Súpravy Na Opravu Swing Motorových Náhradné Diely Pre Liebherr Toshiba Eaton Yuken

PROFIL SPOLOČNOSTI

Guangzhou Minxin Strojových Častí Co., S.r.o.bola založená v roku 2010, najmä pre import a export, KOMATSU, HITACHI, KOBELCO, CATERPILLAR, DOOSAN a iné tradičné bager častí.Spoločnosť sa nachádza v Guangzhou, dôležité priemyselné mesto v Kantóne, priľahlé k Pchu port, s pohodlnú dopravu.Máme vlastnú výrobu strojov a majú strategický kooperatívne vzťahy s inými vynikajúce výrobcov tvoriť kompletný dodávateľský reťazec bager dielov, poskytuje zákazníkom s najcennejšie a high-kvalitné výrobky.Sme tiež urobiť obchodnej časti, najmä vývoz do Japonska, Taiwan, Malajzia, Saudská Arábia, Litve a ďalších krajinách a regiónoch, a bol jednomyseľne uznávajú zákazníkov.Spoločnosť sa špecializuje na poskytovanie personalizované služby pre high-objem plány, a zákazníci môžu prispôsobiť plány podľa vlastných značiek a produktov potreby.Budeme radi odpovieme na akékoľvek otázky, ktoré môžete mať o náš tovar a bude viac ako radi pomôžu s procesom objednávania.

PREČO SI VYBRAŤ NÁS

Kvalita produktu je život našej spoločnosti, všetky náhradné diely sú OEM kvalita, Prosím, neváhajte kúpiť a používať.Ale nič nie je dokonalé, V prípade, že sa niečo pokazí, ponúkame 100% záruku vrátenia peňazí, Prosím, navštívte naše Po-predajný Servis Politiky pre detaily.Cieľom nášho podnikania je poskytnúť najviac nákladovo-efektívne replacemet diely pre našich zákazníkov, takže ak chcete ušetriť peniaze na váš motor znova, ste na správnom mieste.Nie sme garantovať, že naše ceny sú najnižšie na celom trhu.Ale jedna vec, ktorú by sme mohli zaistiť, aby sa naše výrobky sú absolútne hodnoty za peniaze.Dostanete najviac vyhovuje produktov na resonable price.

CERTIFIKÁCIA

PRODUKTOVÉ BALENIE

FAQ

1. Ako môžem získať cenu?

- Sme zvyčajne cenovú ponuku do 24 hodín po tom, čo sme si svoje vyšetrovanie (okrem víkendu a sviatkov).Ak ste súrne dostať cenu,prosím e-mail nás alebo nás kontaktujte iným spôsobom tak, aby sme vám mohli ponúknuť vám cenovú ponuku.

2. Môžem kúpiť vzorky?

- Áno.Prosím, neváhajte nás kontaktovať.

3. Aký je váš viesť času?

- To záleží na množstve objednávky a sezóna môžete zadať objednávku.Zvyčajne zasielame do 7 až 15 dní pre malé množstvo,a o 30 dní pre veľké množstvo.

4. Aká je vaša platba termín?

- T/T, Western Union, MoneyGram, a Paypal.To je jednoznačné.

5. Aký je spôsob dopravy?

- To by mohlo byť dodané po mori, letecky, alebo expresnou (EMS, UPS, DHL, TNT, FEDEX, atď.).Prosím, potvrďte s nami pred podaním objednávky.

6. Ako si urobiť naše podnikanie dlhodobé a dobrý vzťah?

- Držíme kvalitné a konkurencieschopné ceny na zabezpečenie našich zákazníkov prínosom.Okrem toho, vážime si každého zákazníka, ako náš priateľ a úprimne podnikanie a spriateliť sa s nimi, bez ohľadu na to, odkiaľ pochádzajú.Môj priateľ, vitajte v našom obchode.Ak potrebujete ďalšie modely tento produkt, prosím kontaktujte ma whatsapp+ 8618873307725. Ja sa odošle produkt odkaz pre vás kúpiť!

Technické Detaily

Popis Produktu Veľkoobchodná Cena & Vysoká kvalita a Továrne
Miesto Pôvodu Čína
Vhodné Odvetvia Stavebné práce, Opravovne Strojov
Showroom Miesto Žiadne
Názov Značky MXSN
Záruka 6 mesiacov
Marketing Typ Riadnym Produkt
kľúčové slovo Kompletné Čerpadlo & Swing Motorových&Travel Motor&Konečné Autom A Prevodovky
Aplikácia Bagre, wheeloader, Buldozér, Žeriav, Dump truck
Stav Nové
Moc Hydraulika
Kľúčové Slová hidraulica/painel da escavadeira
Video odchádzajúce-kontrola Za predpokladu,
Stroje Testovacie Správy Za predpokladu,
Tlak VYSOKÝ TLAK
Názov produktu Excavadora hlavné čerpadlo nahradenie predajcu hydraulische pumpe
Názov súprava de piezas de reparacion
Položka Piestové/Ventil Platne/Varnej/Loptu Príručka/Hnacieho Hriadeľa/Ložisko/Swash Doska
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby