Menu


Rozšíriteľný Toaletný Mikrovlákna Odnímateľný Pavučinu Súpravu Na Čistenie Prachu Čistiaci Prostriedok Na Kuchyňu, Kúpeľňu Obývacia Izba Domáce Prenosné

€11.64 €23.28

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o111629
Značky

Majte svoj priestor bez prachu s našimi duster s príponou pól.Náš split vlákno technológie zachytáva aj tie najmenšie častice.S nehrdzavejúcej ocele, rukoväť, náš duster je trvalé a dlhodobé.Dosiahnutie ťažko dostupných oblastiach s ľahkosťou a odpojte toaletný hlavu na čistenie vašej kúpeľni.

Špecifikácia:

Názov: Duster s Príponou Pól

Materiál: Vlákno

Tvar: okrúhle hlavy

Veľkosť:

Pól (stiahnuteľné): (cca.)40-205 cm/15.75-80.71 v

Mikrovláknovú vedúci: (cca.)38 cm/14.96 palcov

Pavučinu štetec: (cca.)15 cm/5.91 palcov

Štrbinovou štetec: (cca.)40 cm/15.75 palcov

Ženilkové: (cca.)40 cm/15.75 palcov

Funkcia: Zdvíhateľnej

Balenie Zoznam:

Odpoveď: Teleskopická Tyč*1, Mikrovlákna Hlavy*1, Pavučina Kefa*1

Alebo

B: Teleskopická Tyč*1, Mikrovlákna Hlavy*1, Štrbinovou Kefa*1, Ženilka*1, Pavučina Kefa*1

Poznámka:

Na ženilkové náradie na hlavu, pavučinu štetec a ploché náradie na hlavu sú vymeniteľné.Jednoducho zasuňte ženilkové top a ploché handričku z toaletný core a ručné, alebo strojové umývanie s toaletný čistiacou handričkou. (Mikrovlákna kuracie oprašovače z peria sú ručne umývateľný len.)

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Statická Elektrina: Tento toaletný priťahuje prach, peľ a srsť s ľahkosťou, ako to vytvára statickú elektrinu, keď sa používa a bez prachu zvýšiť pri čistení.Prijíma rozdelenie vlákien technológie.

2.Pohodlné Uchopenie: S robustná nerezová oceľ rukoväť rozšírenie od 30 do 100 palcov, náš duster s príponou pól vám pomôže dosiahnuť vysoké a ťažké známky.Vychutnajte si pohodlné a jednoduché čistenie s jeho teleskopická dizajn a pohodlné uchopenie.

3.Čisté Štrbinovou: S vstavaným-in vodič, toaletný môžu byť ohnuté o 360 stupňov na dosiahnutie oblastiach, ktoré sú ťažko čistí.To môže dosiahnuť špár a kútov s ľahkosťou.

4.Opakovane a Odnímateľný: využite odnímateľný funkciu a bez námahy upraviť dĺžku a uhol pre prispôsobené čisté.Vyberte si z 2 opakovane, umývateľný toaletný hlavu štýlov a nikdy boj s ťažko priestory znova.

5.Variabilné Použitie: Či už potrebujete na prach vaše auto, kuchyňa, obývacia izba, kúpeľňa, alebo spálne, tento duster s príponou pól môže dosiahnuť akékoľvek známky a vyčistite ho bez námahy.

Technické Detaily

funkcia Bakteriostatické
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby