Menu


S Protector Kryt Čiapky 4 Ks Nehrdzavejúca Oceľ Lodi, Príves Náboj Kolesa Ložiskové Karavan RV Automobilov Opravy Náhradných Dielov

€30.69 €61.38

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o136049
Značky

Odrážky:

1、 [ Uplatňovať Príslušenstvo ] Príves je užitočné príslušenstvo udržať tlak a udržiavať ložiská mazané, môže zabrániť vode a prachu od zadania ložisko kolesa, vrátane 4pcs RV kolesa-ložiskové púzdra s prívesom-ložisko protiprachové kryty vo vnútri.

2、 [ Materiálov Kvalitné ] Ložisko Kolesa Chrániče sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, vybavené zodpovedajúce silikónové trailer-ložisko protiprachový kryt, môže aj predĺžiť životnosť ložiska, mať dobré odolný proti korózii a nie je ľahké koróziu alebo deformovať.

3、 [ Jednoduché Prenášanie ] Kamarát Ložisko Čiapky sú ľahký a kompaktný, ľahko sa prenáša a obchod, prosím zmerajte si hub porodila pred zakúpením výrobku, vhodný pre 1.98-palcové kolesá mazivo otvoru a správnu veľkosť.

4、 [ Jednoduchá Inštalácia ] Trailer Hub Kryt je jednoduchý na inštaláciu, stačí použiť kus dreva, opraviť prípojného vozidla kryt ložiska na náboj kolesa, a potom použite kladivo, aby sa zasadila ju do správnej hĺbky, uvedomte si, že predstavenstva a kladivo, ktoré nie sú zaradené, nie je potrebné pre komplexné nástroje, kroky alebo operácie.

5、 [ Obrovské Uplatňovanie ] Trailer Ložisko Prachu umožňuje jazdiť bezpečne, a môže byť široko používaný v viacúčelový prípojné vozidlá, snežné skútre, člny, RVs, terénne vozidlá, atď, praktické, jednoduché použitie, a má široký rozsah aplikácií.

Špecifikácie:

Názov: Trailer

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ, Silikón

Váha: cca 900g

Veľkosť: o 5.12*5.12*5.1 cm/2.02*2.02*2.01 palec(single)

Balenie Zoznam:

4* Traile

Technické Detaily

Materiál Telo Z Nehrdzavejúcej Ocele, Spp Silikónové
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby