Menu


Skladovanie Batoh Pre Vonkajšie Nepremokavé Veľkú Kapacitu Motocykel Armet Držiteľ Cyklistické Craniacea Skladovanie/Turistika Armetcatch

€50.84

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o19705
Značky

1. Motocykel batoh, vyrobené z vysoko kvalitnej kože-posedenie Oxford handričkou + polyester, vodeodolná liečby, na zabezpečenie vnútornej suchosť, bezstarostné cestovanie v daždivých dní

2. Cyklistický batoh, anti-tlaku ramenný popruh dizajn, krásne a silné, znížiť tlak na ramená

3. Motocykel batoh, vhodný na koni motocykle, cyklistika, rybolov, horolezectvo, pešia turistika, beh, krátku vzdialenosť, cestovanie, atď.

Názov: Motocykel Batoh / Cyklistické Batoh

Materiál: koža-potiahnuté oxford handričkou

Veľkosť: 25*21*50 cm

Kapacita: 15 palcov

Balenie: 1* motocykel batoh

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nepremokavé Dizajn: Cyklistické Turistické Batohy sú vodotesné na prednej strane.To môže chrániť vaše položky z vody alebo dážď, môžete ho použiť na daždivé dni.Tento batoh je super svetlo veľkosti a môže uložiť extra váhu pre vás, keď ste na koni.

2.Ergonomický dizajn: cyklistické skladovanie taška je vyrobená z veľmi kvalitné materiály, to je trvanlivé a tvrdé.Nastaviteľné rameno, Pás popruhy môžu byť upravené, aby sa zmestili vaše trupu, ktoré môžu byť použité pre ženy, mužov a deti.Je to odraziť zadarmo, zatiaľ čo jogging, jazda na bicykli, turistika, alebo iných aktivitách.To sa prispôsobí väčšine veľkosti tela.

3.Veľká Kapacita: Tento motocykel batoh má veľmi veľkú kapacitu, s mnohými vreckami a štyri zipsy, ktoré môžete uložiť rôzne položky, ako sú lopty, lopty, počítače, atď.Je to jednoduché uskladnenie.

4.Robustný Materiál: Naše skladovanie batoh pre vonkajšie je silný a odolný, vodotesný a rainproof, a vyrobené z vysoko kvalitnej laminovanej oxford a polyesteru, môže byť použitý na dlhú dobu a je vhodný pre náš každodenný život.

5.Multi-Účel: Turistika držiteľ taška ideálne pre motocykle, cyklistika, rybolov, horolezectvo, pešia turistika, beh na krátke vzdialenosti, cestovanie, atď.Tiež sa odporúča pre každodenné použitie, ako napríklad chodiť alebo chôdza, ideálny pre vonkajšie aktivity

Technické Detaily

Položka Druh vodotesný vak
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby