Menu


2 KS Ohňostroj Svetla Nepremokavé Solárne String Svetlá Dovolenku Víla Vonkajšie Svetlá Pre Trávnik na Záhrade Nový Rok Vianočné Dekorácie

€28.92

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o207901
Značky

2 KS Ohňostroj Svetla Nepremokavé Solárne String Svetlá Dovolenku Víla Vonkajšie Svetlá Pre Trávnik na Záhrade Nový Rok Vianočné Dekorácie

1, Nepremokavé: Toto solárne svietidlo je vyrobené z vysoko odolných ABS plastov.Solárny panel má jedinečný IP65 nepremokavé dizajn, ktorý znesie všetky druhy zlé počasie.

2. Nabíjanie: Slnečné svetlo má solárny panel pre nabíjanie.K dispozícii sú dva režim pre solárne svetlo, môžete ho nastaviť na trvalý alebo režim blesku.Počas dňa, solárny panel výstupy zodpovedajúce výkonu, aby sa nabila batéria pod slnečnému žiareniu a môže pracovať v noci.

3. Bezdrôtové: záhrada stávky sú solárne a tak sú jednoduché na miesto bez vedenia potrebných a bude zmysle tmy pred automatické prepínanie na úžasné účinky, noc čo noc.

4. Solárne napájanie: Solárne Svetlo je trvanlivý, ekologicky nezávadný a spoľahlivé.To nevyžaduje napájací kábel.

5. Zmeniť tvar: V Púpava Svetlo reťazec môže byť ohnuté do akéhokoľvek tvaru podľa vašich štýl, to nie je ľahké prerušiť a možno pohodlne uložené.

Špecifikácia:

Solárny panel: 2V 200MA polykryštalických kremíkových solárnych panelov

Osvetlenie čas: 8-10 hodín

Jas: 5LM

Pracovný režim: svetlo-riadený indukčný, so zabudovaným hlavný prepínač

Čas nabíjania: približne osem hodín na slnku

Materiál: ABS plast + hliníkové zliatiny

Poznámka:Vzhľadom na rôzne monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Poznámky

1. Nechajte 1-2 cm rozdiely v meraniach.

2. Pošlite nám správu s informáciou, svoju preferovanú farbu, alebo vám bude poslaný náhodné farby.

3. Obrázky na displej nemusí odrážať presná farba položky.Zaručujeme, že položka je rovnaký model zobrazené na obrázkoch.

Záruka

1.Záručný a Po-predajný Servis, 1 rok záruka.Máme vlastné výrobné a odborné inžinier tím.Sme vždy dodržiavať princíp zákazník najprv, ak budete mať akékoľvek otázky o produktoch alebo službách, prosím, neváhajte nás kontaktovať, sme vám najviac uspokojivé riešenie.

2.Na výrobok sa vzťahuje 12-mesačného výrobcu obmedzená záruka, ak je chybný (nie vrátane položiek poškodený alebo nesprávne po prijatí).

3. Chybný tovar musí byť oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.Nebudeme vám opravu alebo výmenu položky, ak záručná je skončila.

4.Man-made škody nedáva záruku

5.Objednávky na Oriflame-zlava.sk predstavovať váš súhlas so všetkými pravidlami uvedenými vyššie.

Vráti a náhrady

1. Ak by ste sa chceli vrátiť váš produkt, musíte sa obrátiť na nás do 7 dní a vrátiť balík do 30 dní od dátumu, kedy ste ho získali.Ak položka je vo vašom vlastníctve na viac ako 7 dní, považuje sa to používa a žiadne náhrady alebo výmeny budú vykonané.Prepravné náklady výnosy sú rozdelené 50/50 medzi kupujúcim a predávajúcim.

2. Všetky vrátený tovar musí byť vrátený v pôvodnom balení, a kupujúci je povinný poskytnúť nám s sledovacie číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat a vašej objednávky.

3. Vrátime vám plnú sumu pri prevzatí veci v jej pôvodnom stave a obale, so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu na Oriflame-zlava.sk.Alternatívne, môžete si vybrať na odoslanie náhradný výrobok.

Technické Detaily

Certifikácia ce
Štýl Moderný Štýl
Solárne Typ Lítiová Batéria
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Názov Značky ggbingo
Použitie DOVOLENKA
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu SL0003
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Zdroj Napájania Solárne

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby