Menu


Sunrise Mora Krajiny Ručne Maľované Olejomaľba Domov Obývacia Izba, Veľký Salón Interiérové Dekorácie, Obrazy Hotel Office Nástenná Maľba

€29.92 €31.50

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o216224
Značky

Ručne Maľované moderné textúrou biely kvet, olejomaľba na plátno pomocou našich profesionálnych umelcov.Je to handmade sivá abstraktné kvetinový umelecké diela, nie je plátno tlačiť.Tento textúrou moderný obraz je vhodné pre obývacie izby, spálne, kuchyne, kancelárie, Hotel, jedáleň, kúpeľňa, bar atď.

Tento kvet plátno na stenu art show on-line sú prevzaté z skutočné maľby, ktoré sú vyrobené z nášho štúdia.

Vlastná veľkosť a dizajn sú vítané

O materiál:

Použitie profesionálne plátno a ochrany životného prostredia, pigmenty robí farebný efekt z olejomaľba lepšie, a každý obraz je krajší.

Popis Produktu

Je tento obraz ručne maľované alebo vytlačené?

Všetky naše obrazy sú 100% ručne maľované dekoratívne kvetinové olejomaľba na plátne od našich umelcov od skice až do konca, krok za krokom.Tento abstraktný kvetinový plátno na stenu umenia sú veľmi populárne v výzdoba trhu.

A čo kvalita?

Každé umelecké dielo je starostlivo skontrolovať, vrátane dielo, nosidlá, rám a obalov, sme sa uistili, že je ideálny pre prepravu.

Čo je Návrat Politiky?

Ak nie ste spokojní s našimi obrazy, pls vrátiť a my vám vrátime vám plnú platby po doručení vrátiť maľovanie alebo odoslať nové maľby.

Ak je poškodený v tranzite, pls fotografia balenia a odoslať ju k nám, budeme odoslať nový obraz, aby ste alebo vrátime vám plnú úhradu.

Ideálny Umenie je jedným z najväčších on-line dodávateľov ručne maľované olejomaľby.Ponúkame ručné moderné abstraktné plátno na stenu umenie, moderné umelecké diela, moderne zariadené, moderne kvet, olejomaľba, moderné a umelecké diela , abstraktné kvetinový umelecké diela atď.

Sme dobrí preniesť vaše fotografie do úžasné plátno na stenu čl.Vlastné farby a veľkosti je možné.Olejomaľba veľkosť potvrdenie

Technické Detaily

Materiál Plátno
Podpora Base Plátno
Médium Akryl
Štýl Abstrakt
Pôvod Kontinentálna Čína
Rám No
Formulár Jeden
Druh Olejovej Maľby
Rám režim Bez rámu
Tvar Horizontálne Obdĺžnik
Predmety Krajina
Technics Ručne Maľované
Je To Inteligentné Zariadenie No
pôvodný No

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby