Menu


Kryt Palivovej Nádrže pre Hondas 50CC Mini Chodník Z50 Z50A Z50J Z50R Opice Bicykli

€1 770.53

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o232097
Značky

Môj drahý priateľ, vitajte v našom obchode!Ja som Hazel, ak budete potrebovať ďalšie modely tento produkt, prosím kontaktujte ma, budem vám pošleme odkaz na produkt kúpiť!E-mail alebo hovoriť so mnou pre viac informácií,vďaka!Mať dobrý!E-mail: [email protected] Tel/Wechat: +86-18569555175 WhatsApp : +86-15576624832 Poznámka: Táto stránka sa zobrazí len vtedy, EXW cenu a distribútor cenu.Prosím, kontaktujte nás pred objednávky potvrďte objednávku údaje a celkové náklady, vrátane prepravných a ostatných nákladov.

Funkcia Stav:Nové 100% zbrusu nový a vysoko kvalitný Materiál: Oceľ.Veľkosť ako obrázok.To je aftermarket diely ,dokonalá náhrada zásob jeden.Obutie: Mini Chodník Z50 Z50A Z50J Z50R Honda Opice bicykli Z50 Z50A roka 1979-1986 a Z50J roka 1984-2005 .Prosím, skontrolujte si veľkosť a štruktúru, ako je uvedené vyššie obrázky Pre Honda Z50R 1979-1999 Pre Honda Z50RD 1986

Oznámenie

1.Nekupujte ak nechcete potvrdiť, môžete ich použiť, spýtajte sa nás podrobné čerpanie skontrolovať, či sú vhodné.

2.Dostanete položky, rovnako ako obrázky.možno nejaký rozdiel na farbu svetla pri snímaní.

3.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu.To znamená, prepravná spoločnosť bude účtovať tieto poplatky od vás, ak sa chcete dostať položky.A nebudeme náhradu, ak kupujúci nedostal package ako odmietnutie uhradiť tieto náklady.

Kombinovaná Doprava Priateľstvo pripomienky

Kúpiť Viac ,Viac Šetriť!Všetky položky sú z ďalekej Číne,ponúkame kombinovanej dopravy, ktorý bude zachrániť vášho lodné náklady výrazne pre váš viacerých nákupoch.Položky sú dodávané do 3 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.Ak sa nemôžete dostať váš tovar v čase,obráťte sa na nás prvý, budeme kontrolovať a riešiť to pre vás pripravujeme.Budeme odpovedať váš e-mail do 24 hodín normálne.

niekedy sa trochu meškanie vzhľadom na víkend alebo dovolenku.Ak sa nemôžete dostať na náš mail po uplynutí 48 hodín, prosím, skontrolujte spam, alebo sa obráťte na nás s inými mailovú adresu.

Návrat&Záruka

Návrat:Ak položka DOA (Dead Príchodu), Môže Kupujúci vrátiť do 14 Dní, Budeme ho Nahradiť Nová položka po prijatí DOA položky.

Prosím, Kontaktujte nás Pred vami odoslané položky späť

Záruka:Všetky položky Prichádza s Základného 2 Mesiac Predajcovia Záruka, ak je položka chybné v 3 Mesiaci, poskytneme výmenu

s našimi extra Nabíjačku (vrátane poštovného za poplatok) Po prijatí do Chybné položky.

Ak položka Chybná po 2. Mesiac, môže Kupujúci stále odoslať ju späť, Budeme kontaktovať dodávateľa alebo Manufaktúry na

Záruka.Kupujúci bude Potrebné zaplatiť Poštovné poplatok Za opätovné odoslanie nahradené položky.

Spôsob Platby

1.Akceptujeme Alipay, Západ Únie, T T. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Spätná väzba

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležitá.

Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Kontaktujte Nás

Technické Detaily

Miesto Pôvodu Zhejiang, Čína
Špeciálne Funkcie Palivová nádrž
Položka Hmotnosť 2 kg
Položka Druh Palivová nádrž
Pôvod Kontinentálna Čína
Druh Materiálu hliník
Externé Testovanie Certifikácia CC
Záruka Áno
Názov Značky Áno

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby