Menu


Nohy Odpočinku Pod Stôl Nohy Zvyšok Masážne Podložky Ergonomické Stupačky Stolice pre Domáce Kancelárie Kúpeľňa Cestovné B7D4

€22.90 €45.81

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o243299
Značky

Popis Produktu

Názov produktu: office podnožka

Farba: ako je znázornené

Materiál: PP

Veľkosť: 42*31*19.5 cm/16.53*12.2*7.67 palec

Popis Produktu

Masáž pre chodidlá: malé častice veľké valce, dať nohy vhodné podporiť, posedenie držanie tela, telo a myseľ nie sú unavení.

Vysoko kvalitné materiály: pre chodidlá, pomocou pribrala PP plastového rámu, silné nosnosť, trvanlivé.To je najlepšou voľbou pre sedavý kancelárske pracovníkov.Šliapať na podnožka môže udržiavať dobré posedenie držanie tela a masáž častice môžu aj masáž nôh a podporujú krvný obeh.

ERGONOMICKÝ DIZAJN: Naša pod stôl podnožka pomáha zlepšiť krvný obeh v nohách, členky a nohy, a tak znižujú únavu a bolesť.

NASTAVITEĽNÉ NOHY STOLICE: Nastaviteľné office taburety prísť v rôznych výšok, môžete si vybrať výšky, že sa cíti najpohodlnejšie, keď ste na mieste, ktoré vaše nohy na podnožka, trvanlivé nastaviteľné kolesá, aby bolo ľahké nájsť výškou, ktoré chcete.

MASÁŽNE VLOŽKY A NON-SLIP JEDINÝ: V understage vložky je masírovať textúrou povrchu so štyrmi masážnymi valčekmi.Ako sa vaše nohy kĺzať po povrchu vložky, sa vám bude páčiť najviac exkluzívna masáž a vaše nohy budú zbavuje únavy.A pogumovaných štítku na spodnej časti stupačky zabezpečuje, že to nebude list počas používania a bude poškriabaniu podlahy.

IDEÁLNA STOLICA: perfektne navrhnuté stolice je ideálny stoličku pre vaše posteľ, kuchyňa, kúpeľňa alebo masážna posteľ.

Na Obale Produktu.

1*Úrad pre chodidlá stolice

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!Môžete skontaktovať s nami a získajte viac podrobností tovaru .Vitajte na návšteve.Dúfam, že sa vám pekný deň!

Technické Detaily

Druh Nábytok Do Obývacej Izby
Vzhľad Moderný Štýl
Špecifické Použitie Domov Stolice & Osmanskej
Materiál plastové
Pôvod Kontinentálna Čína
Všeobecné Použitie Bytový Nábytok

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby