Menu


Wave - Ísť S Tokom Nálepka na Notebook Dekor Spálňa Auto Roztomilý Kreslený Umelecké Módne Verejného Kufor

€16.46 €32.92

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o268290
Značky

Všestrannosť: Samolepky sú neuveriteľne univerzálne a môžu byť použité na rôzne účely, od zdobenie notebooky a prenosné počítače na prispôsobenie fliaš vody a autá.Môžu byť tiež použité ako odmeny alebo podnety pre deti alebo ako reklamné predmety pre firmy.

Customizability : Nálepky môže byť prispôsobené na nosenie akýkoľvek štýl, alebo dizajn.Či už chcete jednoduchý monogram alebo komplexná ilustrácia, tam sú nálepky možnosti sú k dispozícii, aby vyhovoval vašim potrebám.

Urobte obrovský vyhlásenie, bez toho, aby zaberali príliš veľa miesta.Ideálne na fľaše s vodou a viac!Byť umelecký, vyjadriť presvedčenie, alebo jednoducho byť hravé.Čokoľvek, čo chcete povedať, aby to držať s vysekávané nálepky, ktoré zdieľať vaše fotografie, správy alebo umelecké dielo vo veľkom.

Trvanlivosť: Väčšina samolepky sú vyrobené s odolné materiály, ktoré znesú pravidelné a opotrebeniu.Tiež sú zvyčajne nepremokavé, čo je ideálne pre vonkajšie použitie.

Collectability: Pre niektorých ľudí, zbieranie samolepky je hobby.Nálepky môžu byť obchodovateľné a zhromaždené, čo je zábavné a interaktívny spôsob, ako sa spojiť s ostatnými, ktorí zdieľajú podobné záujmy.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Package Áno

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

  • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
  • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
  • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
  • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby