Menu


Móda Ženy Čižmy na Platforme Zimné Topánky Hrubé Plyšové Nepremokavé Non-slip Topánky Ženy, Zimné Topánky, Teplé kožušiny dámske topánky

€108.52 €252.37

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o294823
Značky

Pozor prosím :

Milý priateľ, ďakujem za výbere našich produktov.

1.Farby vo vašom telefóne alebo na monitore počítača sa môžu mierne líšiť od skutočného produktu farby,To závisí od vašich nastavení monitora.

2.O ur topánky sú Čínske veľkosť.prosím opatrenie vaše nohy s ponožka, ktoré budete nosiť topánky.potom podľa vašej nohy, dĺžka, aby si vybral veľkosť .ak vaše nohy je trochu silnejšia , prosím vyberte si 1 väčší .ak vaše nohy je trochu chudá ,prosím vyberte si 1 malá veľkosť .ak ste zmätení, kontaktujte sa s nami .vďaka

Ako si vybrať správnu veľkosť:

1.V dôsledku rôznych krajinách a v rôznych výrobcov, veľkosť info sú rôzne, vaše nohy dĺžka je jediné kritérium pre výber veľkosti

2. Dĺžka nôh nie je stielka dĺžka topánky podrážka dĺžky.Normálne, Podrážka dĺžka> > vo Vnútri dĺžka > > dĺžka nôh .Ako zmerať správne dĺžka nôh:

Úvod: Pri Meraní vaše nohy majte prosím na pamäti, ak chcete nosiť ponožky/pančuchový tovar by ste normálne nosenie pre tento typ obuvi .

Krok 1:Pripravte prázdny papier

Krok 2:Položte nohu na prázdny papier

Krok 3:Značka koniec pätu a špičku najdlhšieho prsta

Krok 4:Meranie dĺžky s pravítkom a zistiť veľkosť v nižšie

Upozornenie: prečítajte si, Ako-na-Opatrenie oddiel veľmi starostlivo pred použitím naše veľkosť grafu.Podľa dĺžka nôh, aby si vybrali svoje topánky.Okrem toho, všimnite si, že veľkosť grafu sa môže líšiť v závislosti od výrobku k výrobku s rôzne veľkosti grafu Id.

Ak veľkosť nie je isté, prosím, neváhajte a kontaktujte nás.Vďaka vopred.

O odtieň: v Dôsledku takých faktorov, ako je osvetlenie, výrobkov a materiálov, výrobných šarží, rozlíšenie displeja, a osobné pochopenie farby, môžu byť jemné rozdiely medzi obrázkami a konkrétne produkty.Ak nemôžete prijať to, prosím, nákup s opatrnosťou.

About product (o výrobku rozdiely: vzhľadom na rôzne šarže rovnakého výrobku môžu byť malé rozdiely v vzory a farebné rozdiely, čo je normálny jav.

O Dropshipping a veľkoobchod: podporujeme dropshipping a veľkoobchod.Môžete skontaktovať s nami v pohode, môžeme vám najlepšie ceny.

Prajeme vám pekný zážitok z nakupovania a daj nám dobrú spätnú väzbu potom, čo dostanete na topánky, ak máte nejaké otázky o topánky, prosím, láskavo kontaktujte sa s nami na prvom, ktorý vám pomôže problém vyriešiť naraz.

Nakupovanie Poznámky:

Platiť za účelom znamená, že ste si prečítali celý text, a súhlasíte s nasledujúcimi podmienkami:

O vôňa: Sme z Číny, topánky boli zabalené v sáčkoch.Keď získate topánky, ktoré mali dlhú cestu, tak môžu mať trochu cítiť, prajeme vám môže porozumieť.

O odtieň: produkty v našom obchode sú profesionálne fotografoval.V dôsledku takých faktorov, ako je osvetlenie, výrobkov a materiálov, výrobných šarží, rozlíšenie displeja, a osobné pochopenie farby, môžu byť jemné rozdiely medzi obrázkami a konkrétne produkty.Ak nemôžete prijať to, prosím, nákup s opatrnosťou.

About product (o výrobku rozdiely: vzhľadom na rôzne šarže rovnakého výrobku môžu byť malé rozdiely v vzory a farebné rozdiely, čo je normálny jav.

O veľkosti: Vzhľadom na rozdiely v obuvi štýly,môžu existovať rozdiely vo veľkosti.Veľkosť návrhy sú len pre referenčné účely.Ak veľkosť nie je isté, kontaktujte, prosím, on-line služby zákazníkom konzultácie.

O Dropshipping a veľkoobchod: podporujeme dropshipping a veľkoobchod.Môžete skontaktovať s nami v pohode, môžeme vám najlepšie ceny.

O vady: dôsledku rôznych produktových materiálov, proces, metódy a spracovanie v dávkach, niektoré podrobnosti ako stehov, závit končí, lepidlo značky, mierne vonia, vrásky, koža prírodná textúra, malé škrabance, atď.nedá vyhnúť, a nebude mať vplyv na používanie.všetky tieto nie sú otázky kvality.Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo nedostatky, aby vám poskytli viac perfektné výrobky.

O chybu: Ak sa zobrazí nesprávne doručenie, vynechal dodanie alebo zjavné problémy s kvalitou, s cieľom zabezpečiť vaše práva, prosím fotografiu tváre list a spodný list, balík, popísať konkrétny problém výrobku a kontaktujte zákaznícky servis v čase.Zabezpečíme odoslať alebo vrátenie peňazí.

O clách: Podľa nariadenia národnej zvyky svojej krajiny, ciel môžu byť vynaložené na tovar dovážaný zo zahraničia.Ak dostanete colné SMS alebo e-mailového oznámenia o platbu dane, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis v čase a rukoväť na zaplatenie cla.

Technické Detaily

Stielka Materiál Krátke Plyšové
Nepremokavé čižmy Snow Topánky
ŽENY ČLENKOVÁ OBUV Krátke Plyšové Dámske Topánky
Štýl Stručné
Hriadeľ Materiál Polyester
Pôvod Kontinentálna Čína
Boot Typ Snow Topánky
Materiál Podrážka TPU
Vrchný Materiál Polyester
Názov Značky Quanzixuan
ženy topánky Zimné Topánky
Fit Hodí verný veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Prst Tvar kolo prst
Päty Typ Byt s
Výška Podpätku Nízka (1 cm-3 cm)
Sezóna Zimné
Vzor Typ Pevné
Boot Výška Polovici Teľa
CN Liaoning
Položka Druh Topánky
Oddelenie Meno Dospelý
Obkladový Materiál Krátke Plyšové

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby