Menu


LED Solárne Table Ulici Ľahké Nosenie-odolné Vonkajšie Záhradné Solárne Nástenné Svetlo pre Záhrady, Verandy Dvore

€12.67 €23.04

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o337857
Značky

STTA889 LED Solárne Table Ulici Ľahké Nosenie-odolné Vonkajšie Záhradné Solárne Nástenné Svetlo pre Záhrady, Verandy Nádvorie STTA889

Položka Špecifikácia:

Funkcie:

Robustný Shell Materiál: Vybrané vysoko kvalitný materiál pre toto solárne svietidlo shell, dobrá tvrdosť a húževnatosť.To nie je strach z vetra a slnka, odolné voči vysokej teplote a za studena,, nie je ľahké veku, a má dlhú životnosť.

Malá Veľkosť: Tento vonkajšie svetlo prichádza s malý veľkosť, ktorá je na úsporu priestoru na stenu alebo plot.Ľahký veľkosť dizajn, vhodné pre inštaláciu v terasové dvere, predsiene, chodby a rôzne iné miesta, ktoré sa rozsvieti na každom rohu, ktoré potrebujete.

Dobré Remeslo: solárne lampy zabezpečuje dobré remeselné spracovanie, ktoré zaručuje dlhú životnosť.Vysoký jas LED, malé farebné kazu, dlhá životnosť, mirror light-emitting náter na zlepšenie jas.

Solárna Energia Štruktúra: Toto vonkajšie svietidlo je navrhnuté v slnečnej energie dizajn, č elektroinštalácie, pohodlné a bezpečné.Žiadne káble sú potrebné, poskytuje nákladovo-efektívne, nízkouhlíkové a ekologický život.Jednoduchá Štruktúra: solárne svetlo je navrhnutý v jednoduchou štruktúrou, žiadne zložité

inštaláciu.

Špecifikácia:

Materiál: ABS.

Veľkosť: Cca. 90*120*53 mm

Poznámky:

1. Vzhľadom na iné monitory a svetelné efekty, skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka.Balenie Obsahuje:

1* Solárne Nástenné Svietidlo

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, budeme ponúkať alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa objednávky, prosím a kontaktujte nás najskôr, dáme vám uspokojenie odpoveď.Pretože vaša podpora je našou hnacou silou.

Technické Detaily

Názov Značky KISS-NOC
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Certifikácia Žiadne
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby