Menu


1/2 cm NPT Hydraulická Spojka Šmyk Vola rys červený Plochý Tvár Rýchle Pripojenie Spojky S 2KS Prachu Spp Strieborná karbónová Oceľ

€27.54 €44.43

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o383686
Značky

1/2 cm NPT Hydraulická Spojka Šmyk Vola rys červený Plochý Tvár Rýchle Pripojenie Spojky S 2KS Prachu Spp Strieborná karbónová Oceľ

Páry na akýkoľvek štandardný 1/2 cm telo a 1/2 cm NPT, závit plochý tvár spriahadlá na šmyk riadi a iných zariadení.Tieto spriahadlá spĺňajú alebo prekračujú ISO 16028 štandard.

Plochý tvár spriahadlá sú navrhnuté pre aplikácie, kde hydraulické uniknutý je problém.Jednou z veľkých výhod flush face dizajn, je to, že spriahadlá sa ľahko udržiavať v čistote, ktorý pomáha predchádzať kontaminantov do hydraulického systému počas pripojenie a odpojenie.

Vhodné pre modely šmyk vedie nakladače vrátane rys červený, Prípad/New Holland, Kubota a mnoho ďalších s vysokým tlakom, alebo vysoko-tlakové impulzy, plochý tvár spriahadlá sú ťažkých dizajn s menovitým 5076 PSI a 23 GPM Max prietok.

Plochý tvár spriahadlá majú zamykanie rukáv dizajn, ktorý zabraňuje náhodnému odpojí.Ťažký ryhovanej rukávy na povrchu spojka sú pre non-slip grip.Ventil dizajn umožňuje minimálny tlak klesne a jednou rukou.

Telo materiálov z tejto spojky je z uhlíkovej ocele a tiež potiahnuté zinkom výsadbu, ktorá pomáha v prevencie korózie.Plochý tvár spriahadlá mať tesnenia pracujú od -20 C do 120C.

Veľkosť 1/2 TELA s 1/2 NPT Vlákna

Typ Konektora Spojky

Závit Veľkosť 0.5 palce

Exteriérové Prevedenie Zinok

Závitu:NPT

Spojka je Telo Veľkosť 1/2 cm

Vnútorný Závit, Veľkosť 1/2 cm NPT

Menovitý Tlak 5076 PSI

Menovitý Prietok 12 GPM

Max Prietok 23.78 GPM

Farba:strieborná

Materiál:karbónová oceľ

Obsah Balenia:

1 x Hydraulické Rýchle Pripojenie set

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby