Menu


Solárne keramickej nádoby Veko Svetlá, 30 Balenie 20 LED Reťazec Víla Firefly Jar Krytky Svetiel,30 Ramienka Zahrnuté(Zaváranie Nie je Súčasťou balenia)

€59.90 €79.86

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o399693
Značky

Veľmi Jednoduché použitie,stačí ich umiestniť vonku na priamom slnečnom svetle,Automaticky zapnúť/VYPNÚŤ, svetlo sa zapne, keď tme,a svetlo sa VYPNE, keď cez deň.

Ušetriť peniaze, pre dlhú životnosť používané; Každé svetlo obsahuje On/Off vypínač pod veko, zapnite ho skôr, než nabíjanie cez solar.Je potrebné trvať 6-8 hodín doba nabíjania jemným deň , rozsvieti sa na približne 8 až 12+hodín.

Ochrana životného prostredia a Úspory Energie: 100% solárne solárny panel, nevyžaduje žiadne externé vedenie, takže je ľahké sa dostať to všetko nastaviť.

Solárny keramickej nádoby Veko Svetlá(Zaváranie Nie je Súčasťou) , Oblek pre Všetky Pravidelné Štandardné Úst Murár Pohárov,rovnako Ako všetky Veľké Značky: pre Loptu,Kerr,Golden Harvest,Kilner a Generických Murár Pohárov.

Veľmi populárne keramickej nádoby String víla firefly Svetlá,nechajte svoje vyradené murár pohárov sa stal krásna svetlá,byť dobré pre dekorácie v celom byte.Visel nad kdekoľvek,rovnako ako terasa,výhľad do záhrady,spálňa,a tiež suitalbe na spoločenské,svadobné,vianočné,farba teplá biela,ľahko urobiť srdečne atmosféru pre rodinu.

Priemer: 70 mm/2.730 palec

Farba: ako je znázornené

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ, meď

Obsah Balenia:

30 * keramickej nádoby veko string svetlá

30 * Oceľové Drôtené Vešiaky

5 * box

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Technické Detaily

Je Žiarovky Zahrnuté No
Číslo Modelu Solárne Svetlo
Certifikácia Žiadne
Úroveň Ochrany IP65
Štýl Súčasné
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby