Menu


Swing Astronaut Auto Prívesok Auto Kúzlo Spätné Zrkadlo Ornament Darček K Narodeninám Auto Decoraction Ozdoby Coche Auto Styling

€35.79 €71.57

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o419038
Značky

Odrážky:

1、Perfektné, Kvalitné Materiály: Táto hojdačka astronaut spätné zrkadlo príslušenstvo pre auto, je vyrobený z prvotriednej materiály, omietky, jemne prepracovaný, podrobné a vyrobené pre oživenie vášho interiéru vozidla po celý rok.

2、Okrasné & Viac Zábavy: Toto auto visí ozdoby je roztomilý tvaru, správna veľkosť, a je navrhnutý s závesný kábel pre jednoduché zavesenie aj bez dopadu na zobrazenie počas jazdy a nebude hit čelné sklo.Tento roztomilý swing astronaut prinesie vám veľa zábavy pri cestovaní alebo dlhé jazdy.

3、Ozdobiť Kdekoľvek: Naše auto spätné zrkadlo prívesok je vhodný pre akýkoľvek model auta, a je tiež ideálny pre tortu dekorácie, spálne, dvere a iné miesta.

4、Prispôsobiť Vaše Auto: Tento spätné zrkadlo závesné ozdoby je nádherne prepracovaný, a vyzerá roztomilý a zaujímavý.Správnou voľbou pridať dotyk roztomilosť a pohodu do vášho interiéru vozidla.

5、Ideálny Darček: Toto auto prívesok je skvelý darček pre seba, rodinu a priateľov.To je ideálny doplnok pre spálne, bar, kaviareň, reštaurácia, svadby, večierky a iné miesta.To je báječný darček pre deti.

Špecifikácie:

Názov: Roztomilý Swing Astronaut Auto Prívesok

Materiál: Omietky

Veľkosť: cca 4*4.5*6typ/1.57*1.77*2.36 v

Balenie Zoznam:

1*Roztomilý Swing Astronaut Auto Prívesok

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, farby položky, a že je to znázornené na obrázku, môže mať odtieň.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vysoko-Kvalitný Materiál: Predstavovať high-kvalitné sadrové materiály, starostlivo vytvorený, vysoko oteruvzdorné, Astronaut Auto Prívesok je šetrný k životnému prostrediu a prírodným.

2.Pridať Radosť: Nastaviteľné ozdobná šnúrka na uniforme, Astronaut Auto Ornament vyhýba ovplyvňujúce počas jazdy, priamka alebo biť čelné sklo.Pri jazde alebo vietor fúka, to bude swing, zmierniť únavu a pridať veľa zábavy jazdy.

3.Široké Uplatnenie: Swing Astronaut Auto Prívesok má široké spektrum použitia, ktoré sa hodia pre spálne, domy, bary, kaviarne, reštaurácie, autá, svadby, večierky, atď.

4.Auto Dekorácie: Astronaut Visí Dekor je vynikajúce spracovanie a vyzerá živé a zaujímavé.Je vhodný pre akýkoľvek model auta, a dokonale zdobí vaše auto.To môže byť tiež použitý v cake decoration, spálňa, fasáda, dekorácie a iné miesta.

5.Nádherný Darček: Závesné Astronaut Dekor je vhodný na narodeniny alebo Vianoce darček pre príbuzných, priateľov, deti, vyjadriť svoj záujem a lásku k nim.

Technické Detaily

Hlavný Materiál Sadrovca
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby