Menu


Auto Magnetické Telefón Držiteľov Univerzálny Automobily Nastaviteľné Mobilný Telefón Montáž Automobilov, Otočná Mobile Organizátor Pre Vozidlá

€4.53 €9.06

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o427489
Značky

Odrážky:

1.Rôzne Použitia: Toto Auto Magnet Telefón Mount je ideálny jazdy spoločníkom; hrajú multifunkčný držiak, ktorá pevne drží váš telefón, ochladzuje ho so zabudovaným ventilátorom, a poskytuje aromaterapia pre pohodlnejšie a bezpečnejšie jednotky.Upgrade vášho disku dnes!

2.Zvýšenie Stability: Toto auto magnet telefón mount môže pevne držať auto je výstupu vzduchu, je vybavený magnetickým list, ktorý neovplyvní telefónneho signálu alebo navigácie.Prijatie silné magnetické sacie dizajn, nebude pád alebo otrasy môžu účinne prilákať mobilné telefóny, a poskytujú spoľahlivú adsorpcie.

3.Revolučné Funkcie: Vďaka Auto Magnet Telefón Mount, pohodlne prezerať displeji telefónu a nastaviť jeho uhol a smer kedykoľvek.Otáčajte váš telefón voľne s jej 360 stupňov rotácie funkciu pre zabezpečené a oslobodil skúsenosti.

4.Rýchla inštalácia: Pripojte váš telefón bez námahy s našimi magnet držiaka telefónu.Stick magnetický disk na vašom telefóne a vložte držiak do auta odvzdušňovací pre bezpečné držanie.Je jednoduchý na inštaláciu, ušetríte čas a námahu.Užite si hands-free jazdy s ľahkosťou, vďaka našej ľahký-k-používať auto magnet telefón pripojiť.

5.Aromaterapia a Chladenie: Tento telefón montáž magnetické môže uvoľniť vôňa a zabrániť, aby telefón prehriatiu využitím vetra z auta vetracie otvory.To bol postavený v aromaterapia tablety, ktoré poskytujú chladiaci účinok pre váš telefón a príjemnou vôňou pre vaše auto.Je schopný aromaterapia a odvod tepla, takže váš zážitok z jazdy viac pohodlné a príjemné.

Popis:

Tento Telefón Majiteľa Vozidla Magnetické môžete bezpečne držať telefón bez pádu alebo pretrepaním.Nastavte uhol a smer vášho telefónu, kedykoľvek.Jednoducho pripojte svoj telefón a užite si aromaterapia a odvod tepla.

Špecifikácia:

1. Názov produktu: Auto Magnet Telefón Mount

2. Materiál: ABS + magnet

3. Veľkosť: cca 10 * 5.5 * 4cm| 3.94 * 2.16 * 1.57 v

4. Proces: Zliatiny kreslenie

5. Farba: čierna, červená, modrá

6. Funkcie: 3 v 1, funkcie vôňa, stenu a odvod tepla, bez toho, Mobilný telefón signál

Balenie Zoznam:

Auto Magnet Telefón Mount * 1

Poznámka:

1. Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Technické Detaily

Materiál Magnet Držiaka Telefónu
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby