Menu


Slnečné Svetlo Vonkajšie Nepremokavé Krok Lampy Záhradné Osvetlenie na Solárnu Energiu Dekorácie Dvore Solárne Led osvetlenie Vonkajšie

€139.92 €222.09

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o61044
Značky

Slnečné Svetlo Vonkajšie Nepremokavé Krok Lampy Záhradné Osvetlenie na Solárnu Energiu Dekorácie Dvore Solárne Led osvetlenie Vonkajšie Parameter:

Farba: teplá biela, biela

Vstupné napätie: 5.5 V)

Počet LED lampa korálky: 26

Svetelný tok: 200 (lm)

Farebná teplota: 3000-6500 (K)

Ochrana stupňa: IP67

Batéria: 800mah

Solárny panel: 2V

Čas nabíjania: 4 až 6 hodín

Pracovná doba: 6-9 hodín Funkcia:

·[Jedinečný dizajn] celkového tvaru trojuholníka prism, trojuholníkové osvetlenie povrchu plne osvetlenie schodiska, dvoch štvorcových hrany dokonale zapadajú kroky, a na naklonenej rovine plne dostane slnka.

·[Vodotesný a odolný ABS plast] vonkajšie LED solárne krok lampa je vyrobená z vysoko kvalitných ABS materiálu a vodotesný IP67 ABS materiálu.Môžu odolávať rôznych poveternostných podmienkach, či už je to dážď, sneh alebo námraza, a poskytne príjemnú atmosféru pre vaše schody.

·[Solárne nabíjanie] solárne schodisko lampa používa 800mAh polykryštalických nabíjateľné batérie,ktoré môže svietiť na 6-9 hodín po solárne nabíjanie.Vstavaný svetelný senzor,solárny panel bude automaticky nabíjať počas dňa, lampa willautomatically zapnite za súmraku a vypnúť, na úsvite.Zostane v prevádzke počas celej sezóny bez výmeny batérie.

·[Jednoduchá inštalácia] vonkajšie slnečné krok lampa, bez drôtov, vrátane obojstrannej pásky a skrutky, dva spôsoby inštalácie si môžete vybrať: ① priamo pripojiť na schody cez 3M lepidlo podklad. ② Je vybavený skrutky a svorníky, a môžete ľahko opraviť to na schodoch.Tip: To musí byť nainštalovaný na slnečnom mieste.

·[Rozsvieti váš šťastný summer time] vytvoriť teplej a príjemnej atmosfére, a pridať teplú a príjemnú atmosféru na vašom dvore a na palube.Je veľmi vhodné pre použitie vo vonkajšom prostredí,vytvára príjemnú atmosféru pre dvoroch, schody, záhrady, stany a trávniky.

Kto sme?

Sme LED svetlo výrobcu.Hlavne musíme predať, solárne led svietidlá, solárne lampy, string svetlá, led svetlá, stolná lampa, nástenné svietidlá a iné produkty.Vyššie uvedené výrobky sú široko používané v záhradách,dvoroch, balkóny, terasy, strany, kempovanie a vnútorné osvetlenie.Aké sú naše prednosti?

1.48 hodín, rýchle dodanie.

2. Kvalita výrobkov je zaručená.

3. Dôraz na kvalitu služieb a vysoký služby zákazníkom návratnosť.

4.Záručná doba je 12 mesiacov.Kedy môžem prijímať položky?

1. Objednávka je skladom a bude odoslaný do 2 pracovných dní.

2. Všeobecne platí, že to trvá 10 až 20 dní, kým väčšina krajín, ale medzinárodnej prepravy môže byť oneskorené v dôsledku nekontrolovateľných faktorov.Preto nemožno zaručiť 100%.

3. Ak tovar nie je prijatá v termíne dodania objednávky, vrátime vám celú sumu.Aké služby budeme poskytovať pre veľkoobchodných zákazníkov a drop shipping zákazníkov?

1. Pre veľkoobchodných zákazníkov, ponúkame vám veľkoobchodné ceny a expresná doprava zadarmo (E. g.DHL, FedEx...), ktoré dodacia lehota je približne 3-7 dní (Okrem v odľahlých oblastiach).

2. Pre drop shipping zákazníka môžeme poskytnúť viac zvýhodnené ceny a vytvoriť špeciálne odkazy pre vás.Budeme posielať položky do svojich zákazníkov priamo a nebude klásť žiadne našich informácií v balení.

Technické Detaily

Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Materiál Telesa Abs
Štýl Tradičné
Číslo Modelu 2304
Napätie 5V
Pôvod Kontinentálna Čína
Čas nabíjania 4 až 6 hodín
Základný Typ e27
Batérie 800mah
Použitie DOVOLENKA
Zdroj Napájania Solárne
Položka Druh Trávnik Lampy
Certifikácia CE, FCC, RoHS
Package 1 Ks, 2 ks, 4 ks, 6 ks
Kľúčové slovo 3 Solárne led osvetlenie vonkajšie
Je Stmievateľné No
Úroveň Ochrany IP67
Záruka 12 Mesiacov
Názov Značky Mrzxy
Kľúčové slovo 2 záhradné osvetlenie na solárnu energiu
Farebná Teplota 3000-6500(k)
Funkcie nepremokavé, Solárne
Kľúčové slovo 1 slnečné svetlo vonkajšie
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Farba Biela, Teplá Biela
Aplikácia Záhrada, Dvore, plot, dvore
Pracovný čas 6-9 hodín

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby