Menu


BMBY-Bambus Gauč Zásobník Tabuľka Klip Na Strane Tabuľky Gauči Rameno S 360° Otáčanie Telefón Majiteľa, Gauč Zásobník Na Rameno

€17.68 €24.55

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o88346
Značky

Uľahčujú život - jednoduchý prístup k diaľkové ovládanie, nápoje, občerstvenie, telefón, atď., veľmi vhodný pre ľudí, ktorí nechcú, aby sa pohybovať.

Priestorovo úsporný dizajn - Tento klip-na gauč zásobník môže vytvoriť stabilný stôl v priebehu niekoľkých sekúnd, rozlúčili na svoje obrovské bočné tabuľky, vhodný najmä pre obmedzený priestor.

Lakťová opierka tvar všestrannosť - veľkosť uhla otvorenia z závlačky môže byť upravená tak, aby gauč stola môžete prispôsobiť na gauč podrúčky rôznych tvarov a v 11 centimetrov, na šírku, aby vyhovovali potrebám rôznych scén.

360°otáčanie konzola - S 360° otáčanie držiak, to uspokojí vaše potreby pre sledovanie videí na mobilné telefóny a tablety zo všetkých uhlov, a zvýšenie praktickosti tejto gauč zásobník.

Dvojitú ochranu dizajn - Strach z trepania ploche?High-kvalitné pánty a non-slip silicone na dno zaručujú stabilitu počas používania a nie je ľahké chvenie.Dvojité ochranu zaručuje, že môžete byť istí, že si môžete dať vaše nápoje na stole.

Materiál: Bambus

Farba ako je uvedené

Obsah Balenia:

1 x Bambusu Gauč Zásobník Tabuľka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby