Menu


Moderné, Rustikálne, Konferenčný Stolík s úložná Polička, a Skryté Priehradky,Drevo Výťah Stola pre Domáce Obývacia Izba,Čierna,Greige.

€472.30 €613.37

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o94862
Značky

【VÝŤAH-TOP Dizajn] vyzýva stola môže byť zdvihnutá a uzavretá bez námahy, vytváranie všestranný pracovný povrch.To nie je len funkčný konferenčný stolík v obývacej izbe alebo recepcii miestnosti, ale aj doma v kancelárii, zatiaľ čo don\\'t musieť predkláňať.

【Priestranný Úložný] vyzýva Tento minimalistický konferenčný stolík je navrhnutý s skrytý priestoru a otvorené police na rôznych storage potreby.Notebooky, gamepads, prikrývky a vankúše môžu byť skryté pod raiseable stola.spodná polica je priestranný a stabilný držať skladovacie škatule, izba dekorácie a iné displeje.

【Soft-close Mechanizmus] vyzýva vysoko kvalitné kovové tyče s buffer poskytuje stabilnú podporu pre zdvíhacie ploche.Viečka sa ísť pomaly a opatrne, aby sa zabránilo slams zavreté a rozdrviť malé prsty , poskytuje zákazníkom s dobrým dojmom a bezpečnostné záruky.

【Robustný & Odolný] vyzýva silné a odolné proti vode-MDF drevo rada zabezpečiť stabilitu a odolnosť pre rokoch používania.Ideálne pre prácu, jedáleň v obývacej izbe.

【Záruku kvality] vyzýva Prichádza s konferenčný stolík s našimi pokynmi pre montáž, môžete ľahko zostaviť v krátkom čase.Akékoľvek otázky, pred a po nákupe, prosím, kontaktujte nás a nájdeme pre vás riešenie do 24 hodín.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby