Menu


Vianočný Sneh Dom Ornament Maľované Snehu Dom Závesy Prívesky Remeselné Vonkajšie Prívesok Na Spoločenské Vianočný Stromček

€23.01 €46.01

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o4160
Značky

Tento súbor Vianoce Sneh Dom Závesy Prívesky funkcie vynikajúci dizajn, ktorý je príjemné na pohľad.Vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, tieto prívesky sú nielen dekoratívne, ale aj dobré praktickosť.Robia pre kreatívny darček, ktorý bude pridať slávnostné dotknite sa každej domácnosti počas prázdnin.

materiál: ABS

Veľkosť: 7.8x6.2 cm/3.07x2.44in

Zoznam:

Vianočný Sneh Dom Závesy Prívesky x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Atraktívny dizajn enhancer: Tento Vianočný Sneh Dom Závesy Prívesok je ideálny doplnok do vašej dovolenky dekorácie.Zložitý dizajn sa urobiť dojem na hostí a pozdvihnúť sviatočné kúzlo vášho domova.

2.Silný a robustný: Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, tieto Vianoce sneh dom závesy prívesky sú navrhnuté tak, aby odolalo skúške času.Ich robustná, odolná zloženie zaručuje, že nebude možné ľahko slabnúť.

3.Zvýšenie zobrazenie účinok: Tieto Vianoce sneh dom závesy prívesky sú potešením pre oko s ich jedinečnú štruktúru a dizajn, vytvoriť slávnostnú atmosféru pre váš domov.

4.Všestranné použitie: Tieto Vianoce sneh dom závesy prívesky možné použiť ako náhrdelník prívesky, náramok kúzlo, kľúčenky, alebo ozdoby.Ich napĺňať rozličné potreby zákazníkov a majú dobrú skúsenosť.

5.Skvelý Darček Nápad: Prekvapte svojich blízkych s krásne Vianoce Sneh Dom Závesy Prívesok.Jedinečné a premýšľavý prítomní na rôzne príležitosti ako sú narodeniny, Nový Rok alebo Vianoce.

Technické Detaily

Materiál plastové
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby