Menu


Kovové Betlehemom Proti Korózii Narodenia Siluetu Vianočné Dekorácie Na Stenu Dekor Duté Non Fade Plavidlá Narodenia Ornament Prihlásiť

€80.72 €161.44

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o92673
Značky

Zrodenie Metal Craft - Priemer cca 28 CM/11V

Tento krásny betlehem metal craft je vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, ktorý nie je ľahké hrdze, break, alebo slabnúť.Má elegantný vzhľad, ktorý zvýši akéhokoľvek priestoru.To je ideálna dekorácia pre jedálne, obývacej izby alebo spálne.Oslavu pravý význam Vianoc s týmto úžasný kus umenia.

Špecifikácia:

Názov Výrobku: Kov Betlehemom

Veľkosť produktu: 28*28 CM/11.02*11.02 V (cca.)

Hmotnosť výrobku: 235G (cca.)

Balenie Zoznam:

1 * Kovové Betlehemom

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, môže byť farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Atraktívne Nástenné Umenie: Tento kov betlehemom ponúka ohromujúci dizajn, ktorý predvádza narodenia Ježiša v krásnom spôsobom.Priemer cca 28 CM/11V je vhodná veľkosť pre všetky steny priestoru.Pridá kúzlo a eleganciu do vášho domova.

2.Dobre Remeselne betlehemom: Pretože je vyrobená špičkovou materiál, kovové betlehemom je odolné a spoľahlivé.Neláme, hrdza, alebo slabnúť ľahko, takže si môžete vychutnať jeho krásu na dlhú dobu.To je dobre remeselne a elegantné, s hladkým a lesklým povrchom.To je nádherné dekorácie, ktoré je oslavou narodenia Ježiša a ukazuje váš počas sviatočné.

3.Elegantný betlehemom: Tento kov betlehemom má čierny povlak, ktorý sa hodí na všetky domáce design.Kolo hranice je vylúčené.Je to nádherný a elegantný spôsob, ako si zapamätať svätá noc.

4.Jednoduchý Displej: Tento kov betlehemom je krásny spôsob, ako ozdobiť váš domov na Vianoce.Má minimalistický a elegantný dizajn, ktorý sa hodí všetky steny a vytvára príjemnú atmosféru pre vaše slávnostné oslavy.

5.Očarujúce Kovové Ozdoby: Tento kov betlehemom je nádherný a slávnostné spôsob, ako na pamiatku Kristovho narodenia.Ukazuje svätej rodiny v harmonickej a moderný štýl.To môže oživiť akejkoľvek oblasti, ako sú steny, dvere, obývacie izby, jedálne, alebo spálne.Kompaktný dizajn umožňuje premiestniť a uložiť ju ľahko.

Technické Detaily

Materiál sklo
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby