Menu


Akryl Knihy Váza Transparentné Minimalistický Štýl Dekoratívne Vázy Jasné Knihy V Tvare Kvetu Usporiadanie Ware, Nerozbitný Tabuľka Dekor

€5.58 €7.98

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o5634
Značky

Popis:

Jasné Kniha Kvet Váza je vyrobená z odolného materiál akryl, prijíma transparentný dizajn, ktorý je ľahší ako sklo a menej náchylné k poškodeniu, vhodné pre dlhodobé používanie.

Funkcie:

1. Navrhnuté v minimalistický kniha štýl.

2. To je univerzálne dekorácie a ľahko sa prenáša.

3. Skvelé pre darček.

Špecifikácie:

Materiál: Akryl

Veľkosť: o 21*16*4.5 cm/8.27*6.30*1.78 palec

Hmotnosť: cca 350 g

Balenie Zoznam:

1*Akryl Knihy Váza

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.[ Materiálov Kvalitné ] Vyrobená z odolného materiál akryl, Jasné Kniha Kvet Váza je vhodná pre dlhý čas používať, schvaľuje transparentný dizajn, ktorý je ľahší ako sklo a menej náchylné na poškodenie.

2.[ Fine Domova ] Vhodný pre domáce dekorácie, Jasné Knihy Váza je navrhnutý v minimalistický kniha štýl, to je moderný tvorby so silným umeleckej a kultúrnej atmosfére.

3.[ Komplexné Aplikácie ] Akryl Knihy Váza je vhodná pre svadby, večierky, hotel, bar, reštaurácia, kaviareň, je vhodný ako dekorácia, a tiež môžu byť použité ako candy kontajner, dar kontajner, mince jar, akvárium, určený pre široké použitie.

4.[ All-zápas Dizajn ] Vhodný pre všetky police, písací stôl, alebo miestnosti, Knihy Váza je navrhnutý s prenosná veľkosť, je všestranný dekorácie a ľahko sa prenáša.

5.[ Ideálny kolaudačné párty Darčeky ] Skvelé pre darček, Knihu Tvar Váza je vhodná pre kolaudačné párty, keď je plný ruží, to bude skvelý doplnok k akejkoľvek romantickú udalosť.

Technické Detaily

Materiál sklo
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby