Menu


Hriankovač Kryt Gril Kryt Rainproof Kryt Skvelú Ochranu S Nepremokavou Úpravou Nastaviteľné Lano Pre Rúra Gril Nečinnosti

€5.83 €11.66

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o7957
Značky

Popis:

1. Chrániť vaše pizza pec z prachu a poveternostným s týmto 210d potiahnutá striebrom polyester kryt.Tento odolný kryt môže zostať pevná vo veterných podmienkach a odolávajú vyblednutiu a praskaniu.To sa ľahko čistí s vodou opláchnite a môže byť tiež použitý na pokrytie starý nábytok.

2. Pizza Pec Kryt je vyrobený z vysoko-kvalitných 210D striebro-potiahnuté polyester materiálu, ktorý je nepremokavý, vodotesný a prachotesný, chráni vaše pizza pec, v každom ročnom období a počasí.

Špecifikácie:

Názov Produktu: Pizza Pec Kryt

Materiál: 210 d striebro potiahnuté

Farba: Čierna

Funkcia: vodotesný, prachotesný, UV žiareniu, vetru a snowproof

Zoznam Produktov:

1*Pizza Pec Kryt

Poznámky:

Prosím, aby 0,5 cm/0.20 v chyby z dôvodu ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Silné 210d Potiahnutá Striebrom Polyester] vyzýva Pizza Pec Kryt používa strong210d Potiahnutá Striebrom Polyesterovej tkaniny, ktorá je vodotesný a prachotesný vrstvou na oboch stranách.Týmto spôsobom, na bicykli môže zostať v bezpečí pred vlhkosťou, prachom a UV žiareniu.

2.【Flexibilný Dizajn] vyzýva Hriankovač Kryt má lano, ktoré môžu natiahnuť a prispôsobiť na akýkoľvek bicykel.Lano, ktoré drží kryt stabilný a pohodlný.To je prispôsobiteľný a stabilný kryt pre váš motocykel.

3.【Jednoduché Uskladnenie] vyzýva Táto Pizza Pec Vonkajší Kryt je kompaktný a prichádza s úložný vak, takže môžete ľahko zložiť a skladovať, keď ho nepoužívate.To je tiež ľahko sa čistí, stačí opláchnuť vodou a nechajte uschnúť.

4.【Rozšíriť Vaše Rúra je Životnosť] vyzýva Rúra Stojan, Kryt drží na bicykli čisté a suché pred dažďom, prachom a poškodením.To vám tiež pomôže ušetriť miesto a čas tým, že sú kompaktné a ľahko použiteľné.

5.【Široko Používané] vyzýva Tento Vonkajší Pizza Pec Kryt môže sa vzťahovať na rúry a iné nečinnosti položky, ako sú grily a starý nábytok.Pretože jej širokú škálu aplikácií, dokáže udržať váš tovar čistý, suchý a bezpečný pred prachom, dažďom a slnkom.

Technické Detaily

Číslo Modelu hriankovač kryt
Materiál Hodváb
Štýl Moderný Štýl
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby