Menu


Gril Popola Rake Motykou Uhlie Kanvica Gril Pizza Pece Popol Rake Dlhá Rukoväť Škrabka Popola Lopatka Na Sporák A GRIL na drevené Uhlie Rake Pizza

€14.93 €29.87

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: o8411
Značky

Pizza Pec na Háku Popola Lopata je užitočný nástroj na čistenie pizza pec.Má predĺženou rukoväťou, ktorá umožňuje dosiahnuť späť rúry a odstráňte prach a nečistoty ľahko.Lopatka je vyrobené z odolného kovu, ktorý vydrží vysoké teploty a dlhodobé použitie.Je ľahko ovládateľný a široko používané pre pizza pece, krby, grily a viac.

Veľkosť produktu: 67*8*4.5 cm

Veľkosť produktu: hliníková zliatina + silikónové

Zoznam:

Pizza Pec Na Popol Rake *1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Prístup do Ťažko prístupných Oblastí: Táto pizza pec na háku popola lopata má rozšírené rukoväť, ktorá zabraňuje popáleniny a prístupy ťažko dosiahnuteľných oblastiach.To tiež poskytuje pohodlné uchopenie a dobrá tepelná izolácia pre jednoduchú manipuláciu.

2.Dlhodobé užívanie: Táto pizza pec na háku popola lopatu nenechá.Je vytvorený s hliníkovej zliatiny a silikónu, ktorý mu pevnosť a trvanlivosť.

3.Vyčistiť Nečistoty: Obnovenie rúra tidyness s týmto pizza pec na háku popola lopatu.To vám pomôže vyčistiť popol a úlomky z rúry ľahko, udržať ho čistý a pripravený na ďalšie použitie.

4.Jednoduché uskladnenie: Táto pizza pec na háku popola lopata má odnímateľné dlhé hrable, ktoré môžete pripojiť na lopatu a použite ho na lopatka z popola z vášho pizza pec.To je praktický a užitočný nástroj pre milovníkov pizze

5.Všestranné použitie: Či už sa budete musieť obrátiť, výťah, alebo posúvajte pizzu v rúre, háčik popola lopatu môžete to urobiť všetko.To je široko používaný pre rôzne pečenie úlohy a má širokú škálu aplikácií.

Technické Detaily

Číslo Modelu Pizza Pec Na Popol Rake
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby